DGI, de kortste schakel tussen klant en kweker.

Het respect voor de natuur en de passie voor mooie bloemen zit in ons DNA. Wij geloven dat iedereen zo veel mogelijk moet kunnen genieten van mooie bloemen. Hierdoor zijn wij dagelijks niet alleen met versheid bezig, maar ook met luisteren naar en adviseren van onze klant.

Wij stellen bloemisten en groothandelaren in staat om direct bij de kweker te kopen. Daardoor zijn onze bloemen gemiddeld drie tot wel zeven dagen verser dan bloemen die via de traditionele kanalen worden ingekocht. Bovendien zijn al onze kwekers MPS-gecertificeerd. U krijgt bloemen van onberispelijke kwaliteit, met liefde en respect geteeld. Duurzaam met oog voor mens en natuur.

Wat ook diep in onze vezels zit: meedenken met de bloemist. Wij gaan regelmatig op bezoek bij de kwekerijen. Enerzijds om te kijken hoe de gewassen erbij staan, maar vooral om met de kwekers van gedachten te wisselen over hoe wij de bloemist kunnen helpen en ontzorgen. Tenslotte is en blijft bloemenhandel People’s Business with a personal touch.

Bloemen meer dan een luxeproduct

Bloemen zijn lang als een luxeproduct beschouwd, maar diverse onderzoeken hebben inmiddels aangetoond dat bloemen en planten onmisbaar zijn. Mensen die bloemen zien, de fascinerende structuren en kleuren, zijn aantoonbaar meer ontspannen en tegelijkertijd energieker. En dankzij onze snelle levering vanaf kwekerij naar eindklant kunnen mensen een stuk langer van hun bloemen genieten. Duurzaam geteelde bloemen, geoogst in het juiste rijpheidsstadium en verser dan ooit – die lachen de klant tegemoet en verkopen zichzelf.

Floral Fundamentals

Bloemen van de kweker zijn een halffabricaat en bloemisten maken er de mooiste creaties van. Wij steunen de bloemist voor 100% en zijn medeoprichter van het gratis digitale magazine Floral Fundamentals. Jaarlijks verschijnen hier vier edities van, elk ongeveer 125 pagina’s dik. Het blad staat vol met wetenswaardigheden die de bloemist in het gesprek met de klant kan gebruiken. Ook zijn er rapportages over kwekers en designers en in elke uitgave staan minimaal zeventig bloemenarrangementen onder vermelding van de botanische naam en de naam van de kweker. De arrangementen worden gemaakt door een team van zo’n honderd internationale bloemstylisten en dienen als voorbeelden voor de bloemist. In kleinere of grotere varianten, net wat de klant wil. Bekende arrangeurs die een bijdrage leveren zijn onder anderen de meester der meesterbinders Gregor Lersch, de wereldkampioenen Stein Are Hansen en Alex Choi, en de Europese kampioenen Natalia Zizko en Tamás Mezőffy.

Klik hier om een gratis abonnement op Floral Fundamentals te krijgen.

Consumenten verrassen en tevredenstellen, dit is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid!